Ring på tlf. 97 42 09 11

Gaardhøje Begravelsesforretning ved, at det kan være svært at svare prompte på de mange spørgsmål, der opstår i forbindelse med dødsfald og planlægningen af en afskedsceremoni. Derfor skal tingene gå i dit helt eget tempo.

Et dødsfald er en skelsættende begivenhed, og det kan være rigtig svært at reagere i sådan nogle situationer. Du kan lette byrden ved at kontakte os, hvis du har oplevet et dødsfald.

Til stede i dit lokalområde

Gaardhøje Begravelsesforretning har gennem de sidste 100 år hjulpet andre som dig – der har oplevet at miste en, der stod dem nær. Er du placeret i Holstebro, Struer eller Aulum? Så kan du trygt henvende dig til os. Vi er også til stede i lokalområdet nær Vinding, Sørvad, Sorø, Vinderup, Ulfborg og omegn.

Mangler du en at snakke med?

Det er vigtigt for Gaardhøje Begravelsesforretning, at du ved, at du altid kan kontakte os – hvis du har brug for nogen at snakke med. Der er ikke den ting, der er for stor, eller den ting der er for lille. Lad os sammen snakke om dødsfaldet, den afdøde og ønsker til, hvordan du og de andre pårørende kan tage afsked med den afdøde.

Det skal du gøre ved dødsfald

Når et menneske dør, skal du kontakte lægen. Lægen skal udfylde en dødsattest, så den afdøde kan erklæres død. Er du ikke selv i stand til at kontakte lægen, kan vi naturligvis anmelde dødsfaldet for dig.

Efter dødsfaldet

Når dødsfaldet er anmeldt, kan du bruge vores vejledning og støtte. Det kan f.eks. være til opgaver såsom at udarbejde en dødsannonce eller bestille rustvognskørsel.

Det er meget individuelt, hvad man ønsker hjælp til, men Gaardhøje Begravelsesforretning hjælper bl.a. også med:

  • Kontakt til stenhugger
  • Aftale med kirke om gravsted og ceremoni
  • Begravelse og bisættelse
  • Valg af kiste og urne
  • Valg af blomsterdekorationer
  • Og meget, meget mere…

Gaardhøje Begravelsesforretning hjælper også gerne, hvis du er ved at forberede dig på et muligt dødsfald i familien. Med andre ord kan du med en bedemand få en, der er der for dig gennem hele forløbet – i det omfang du ønsker og har brug for.

Kontakt os ved dødsfald

Har du brug for hjælp i en svær tid? Så udfyld kontaktformularen på vores kontaktside, skriv til os via kontor@gaardhoeje.dk eller ring på tlf. 97 42 09 11. Her kan du få mere at vide om, hvordan Gaardhøje Begravelsesforretning kan hjælpe ved dødsfald.

Annoncer

Alle annoncer fra Holstebro, Struer og omegn som vi har været en del af kan ses her.

Se annoncer