Ring på tlf. 97 42 09 11

En bisættelse handler om at skabe en værdig afskedsceremoni med den afdøde. Det vil Gaardhøje Begravelsesforretning gerne hjælpe med. Hvis du har brug for støtte, efter den pårørende er gået bort, så kontakt os gerne.

Hvordan foregår en bisættelse?

En bisættelse er en kirkelig ceremoni, hvor jordpåkastelsen finder sted inde i kirken. Efterfølgende bæres kisten ud i rustvognen, der kører kisten til kremering. Til sidst afholdes en ceremoni, hvor urnen sættes ned i jorden.

Ønsker du eller den afdøde ikke en kirkelig højtidelighed, kan du og familien selv stå for bisættelseshandlingen. I de tilfælde foregår bisættelsen typisk i kirkegårdens eller krematoriets kapel.

Lokal bisættelse

Gaardhøje Begravelsesforretning hjælper gerne i området nær Holstebro, Struer, Aulum og omegn – herunder Vinding, Sørvad, Sorø, Vinderup og Ulfborg. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at snakke med en erfaren og lokal begravelsesforretning.

Hjælp til det uoverskuelige

Det kan være svært at holde overblikket, når man har mistet. Det overblik hjælper Gaardhøje Begravelsesforretning gerne med at holde.

I forbindelse med bisættelsen hjælper vi bl.a. med:

  • Rustvognskørsel
  • Aftale med kirke om ceremoni og gravsted
  • Valg af urne og kiste
  • Valg og bestilling af blomster
  • Udarbejdelse af dødsannonce
  • Kontakt til stenhugger
  • Og meget mere…

Alle fortjener en værdig og personlig afsked

En bisættelse handler i store træk om at tage afsked til den afdøde. For at det kan ske på bedste vis, er det dine/afdødes ønsker til bisættelsen, der er i centrum. I trygge rammer kan du tage afsked med den afdøde under en personlig ceremoni.

Kontakt os gerne til en indledende snak

Har du brug for hjælp til håndtering af tab og planlægning af bisættelsen – så er du velkommen til at kontakte os via kontaktsiden eller ringe på tlf. 97 42 09 11.

Du er også velkommen til at skrive en mail til kontor@gaardhoeje.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Sammen kan vi tage en indledende snak – inden en eventuel aftale indgås.

Annoncer

Alle annoncer fra Holstebro, Struer og omegn som vi har været en del af kan ses her.

Se annoncer