Ring på tlf. 97 42 09 11

Begravelse i Holstebro, Stuer og omegn

En begravelse handler om at give en værdig afsked med den, man har mistet. Her skal der være plads til at sørge for alle pårørende. Værdighed og respekt er en selvfølge og med menneskelige kvaliteter, så som empati og evnen til at lytte, skaber vi en tryghed, der gør, at du kan koncentrere dig om at bearbejde sorgen hos dig selv og dine nærmeste.

Kontakt gerne Gaardhøje Begravelsesforretning, hvis du ønsker, at vi hjælper til en værdig begravelse.

Erfaren bedemand

Siden 1912 har Gaardhøje Begravelsesforretning hjulpet med at arrangere begravelser i Holstebro, Vinding, Struer, Sørvad, Sorø, Aulum, Vinderup, Ulfborg og omegn. Gaardhøje Begravelsesforretning er din lokale og fortrolige partner i en svær tid.

Hjælp til planlægning af begravelse

Som din bedemand står vi klar til at hjælpe dig med både følelsesmæssige og økonomiske udfordringer. I forbindelse med planlægningen er dine og den afdødes ønsker naturligvis i centrum. Hos Gaardhøje Begravelsesforretning foregår alle dele af planlægningen i dit tempo, så der er plads til at bearbejde sorgen.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Aftale med kirke om ceremoni og gravsted
  • Udarbejdelse af dødsannonce
  • Valg og bestilling af blomsterdekorationer
  • Kontakt til stenhugger om gravsten
  • Rustvognskørsel
  • Valg og bestilling af kiste
  • Og alle andre praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen…

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktsiden eller ringe til os på tlf. 97 42 09 11 og høre mere om vores begravelsesforretning – også inden en eventuel aftale indgås. Vi har mere end 100 års erfaring og kan derfor undgå uforudsete problemer og sikre dig en dag, hvor alt er i orden ned til mindste detalje.

Pris for en begravelse

Overordnet set varierer begravelser utroligt meget i pris. Det er dog vigtigt at understrege, at en god begravelse ikke nødvendigvis behøver at være dyr. Det handler alt sammen om at skabe en mindeværdig ceremoni og værdig afsked efter jeres ønsker – det hjælper Gaardhøje Begravelsesforretning gerne med.

Annoncer

Alle annoncer fra Holstebro, Struer og omegn som vi har været en del af kan ses her.

Se annoncer